Home / World News / Аурично пречистване

Аурично пречистване

23.03. 2017
19.00-21.30
Аурично пречистване (многоизмерна медитация) Ауричното пречистване е фина техника и възможност за вашата лична трансформация, хармонизиране и активиране на способностите и състоянието ви от вашите Висши нива.
Работи се с Висшето ви позволение и със съдействието на архангелска енергия, космически лъчи и енергиите на възнесените учители, както и със специални екипи.
Пречистването е възможност за свързване на връзката тяло-личност-душа за истинско общуване с вашите духовни нива и правилно канализиране на светлината.
Анулират се кармични договори. Балансират се всички чакри и тела и се подобрява връзката със земята за стабилна реализация и проява тук и сега. Пречистването е средство за отстраняване на натрапени присъствия, окупанти, импланти, всякакви енергийни дразнители и дисбаланси по фините тела. Прекъсват се кармични връзки, портали и проходи, корди, куки и всякакви връзки, които обвързват вашите чакри с чакрите на други хора или Ви свързват с места. Отстраняват се стари мисъл-форми, кристализирали модели и всякакви травми, които блокират и забавят вече ненужно развитието Ви. Работи се и за отстраняване на ограничаващи печати, холограми и ненужни символи по вашите тела.
Чрез ауричното пречистване се затварят микрочерни дупки и пробойни в аурата, хармонизират се вашите електромагнитни тела и оси, влияещи на здравето ви, на тонуса, обмяната на вещества, денонощния цикъл и т.н.
Накрая се спуска ченълинг (информация) за насоките, които, ако желаете, да предприемете, или важна за вас информация, която е полезно да чуете.
Всяко аурично пречистване се провежда специфично за този, който го предприема и така и се преживява. Ауричното пречистване е за всеки, който желае свобода, стабилност и духовно развитие и е насочен към тази възможност.

Предстои ви промяна, осъзнаване и еволюция!

Цена: 28 лв.

Водещ:
Мая Митрева

Check Also

Прекъсване на кармични връзки и баланс с Архангел Михаил

Прекъсване на кармични връзки и баланс с Архангел Михаил 12.12 19.00 ч. Кармични връзки са …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *