Home / World News / ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ 12.11 13-22 ч.

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ 12.11 13-22 ч.

Ден на Отворените Врати в ХИМАЛАЯ ГАНГА ЙОГА студио

12.11.2016 13.00ч-22.00 ч
Бул. Евлоги Георгиев 2
www.yogahimalaya.net
0889246606

Йога Студио Хималая Ганга Ви кани на Ден на Отворените врати, в който да се запознаете с актуалните събития случващи се в студиото и възможността да се включите във всички практики.
Програмата включва традиционна хатха йога, лекция на тема как да превърнем мечтите си в реалност, Интерактивни практики с Ева-Амомера(за децаи възрстни), хомеопатия -лекция, активни медитации, представяне на Семка-мрежа за доставка на чисти продукти до вашата врата и курс за здравословно хранене. Ще завършим с демонстрация на приготвяне на здравосовна пълнена тиква и Група Рада с киртан и лечебна музика.
Вход за целият ден 10 лв

ПРОГРАМА

antonyia-nacheva13.00 -14.30 Традиционна Хатха Йога, водещ Антония Начева, създател на Хималая Ганга Йога Школа.Ще представя един традиционен хмалайски йога клас за отпускане енергизизране и тонизиране на тялото в дълбочина. Моята цел е дапредам истинскат есенция на йога за увеличаване на вътрешната сила, за умствен баланс,здраве и развитие на всички нива иобласти в живота.

 

14.30- 15.30 Как да превърнем мечтите в реалност
Водещ: Олина Минчева, психолог, коуч, НЛП практик, Тес практикЗаповядайте в Йога студио 12495018_10205720538475129_3522717704023967223_n-1Хималая , където в рамките на един час ще се потопим в света на мечтите и ще правим упражнения как да превърнем мечтите в реалност.Това ще е време за вас самите в което да погледнете в себе си , да изследвате къде се намирате в ж ивота си и да решите къде бихте искали да бъдете.Заедно ще правим упражнения, които да ви подкрепят по пътя към осъществяване на вашето желание, защото всеки един от нас е уникален и е роден именно за да сбъдва мечтите си!

15.30 -17 .00 Интерaктивни практки с Ева Хараланова
Ева от Аморера, доктор по психология, инструктор по психо-физическо самоусъвършенстване с интегрална йога, лидер по йога на смеха, създател на холистични многоезични образователно-развлекатevaелни програми Amorera, вкл. хоро йога и ПАЙ – психология, английски и йога.

15.30- 16.15 Аморера хоро йога-подходящо за деца и възрастни
16.15-17.00 Кратко въведение в Аморера ПАЙ- игри за звезди за деца от 2 до 11 год.

***
Аморера хоро йога
По време на Аморера хоро йога се правят Хатха йога дихателни техники, движения, вокализации и визуализации, докато участниците са формирали хоро и се придвижват в кръг хванати за ръце. Прилага се типичното за йога синхронизиране между дишане, мисъл и движение, което завихря личната енергия и допринася за усещането за вътрешна хармония. В същото време допълнително се използва мощното завихряне на обща енергия, което се получава при синхронизация с останалите по време на хоро. Целта е подобряване на настроението, усещането за ритъм, равновесието и координацията, повишаване на самочувствието, гъвкавостта, издръжливостта, психичната и физическата сила, както и трениране на уменията за концентрация, толерантност, синхронизация и невербално общуване.
***
Аморера ПАЙ – психология, английски и йога
Образователно-развлекателна програма на български и английски език (подходяща за абсолютно начинаещи и напреднали). Фокусът е върху пресечните точки на съвременните научни открития от позитивната психология и невронауките с древната мъдрост и практики от интегрална йога. Основните теми са свързани с:
• принципите за „ненасилие“ от йога етиката
• йога хранене за здрав и щастлив мозък
• вътрешна хармония с упражнения за приемане на себе си, самочувствие, ободряване, активиране, концентрация, релаксация, гъвкавост, сила, издръжливост, равновесие, координация и себереализация
• хармонични взаимоотношения с упражнения за приемане на другите, емпатия, синхронизация, благодарност и алтруизъм
• умението „щастие“ – взимане на решение и създаване на навици
Заниманието включва обсъждане, брейнсторминг, визуализации, вокализации, джибриш медитация, дихателни техники, ролеви игри, танц, йога пози и движения.
http://amorera.org/

17.15 -18.15 Танцова активна медитация БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ
Тази активна центрираща медитация е основана на Суфи техники, доразвити от Ошо. Използвайки дишането и серия от координирани движения на тялото, последвани от въртене, вашата енергия се центрира в хара, центъра на жизнената енергия, под пъпа. От там вие може да наблюдавате ума и да почувствате съзнание и цялостност- тялото, което се движи във всички посоки и центърът, който е неподвижен,
Водещ Антония- практикува повече от 15 години Активни Ошо медитации, като участва в множество терапевтични и медитативни групи в тази Традиция

18. 15 Основи и принципи на Класическата ХOMEOПАТИЯ
raРадост Иванова е Класически Хомеопат, занимава се с Хомеопатия от 2009г. В лекцията в деня на отворените врати ще ни представи: -Основи и принципи на Класическата Хомеопатия -Защо Хомеопатията е медицина за душата -Как „голата вода“ лекува -Какво е Холистичното в Хомеопатичния подход на лечение/

 

 

pumkin18,.30 Представяне на СЕМКА http://www.semka.org/
СЕМКА е малка кооперация за доставка на органик храни, млечни продукти, плодови напитки, трайни зърнени култури, горски билки и гъби, пчелен мед, ядки, домашни лютеници, сладка и подправки от фамилни ферми и селски производители на истинска храна, до вас. СЕМКА ви изненадва приятно с подбрана сезоннна продукция, приготвена по най-простия, природен и здравословен начин. Представяме ви една разработка на курс за здравословна кухня /по аюрведа/ с планиран старт края на ноември, за да сте подготвени за настъпващия празничен период, за да изненадате любимите си хора и дори себе си. На представянето на курса, заедно готвим Царица Тиква, пълнена с прекрасни зеленчуци, елда и гъби кладница от Био Ферма БАЛЕРИНА в Ихтиман. А докато се пече тиквата, група РАДА се заема с музикалнота част – киртан, мантри и песни – посветени на Майката Природа от цял свят! Водеща – МОМЕРА/Мо/

19.30- Група РАДА
radamomera/FB – www.facebook.com/groups/1394942124137855/
Групата на Богинята Майка – Рада се ражда преди две години, с първото си официално представяне в Берлин, на концепцията за лечебна музика, съдържаща древната мъдрост на народите по света. Вече две години групата прави целебни сесии, киртани и участва на фестивали.
С киртаните, мантрите, шаманските напеви и народни песни от различни йога-пътекия традиции и народи, можем да усетим силата на духовните формули и единството на творението. „Заедно в различията“ е проста и възвишена истина, чиято реализация може да доведе до така желаното добруване на всички живи същества и на нашата Майка – Планетата Земя, на която посвещаваме всичките си творчески вдъхновения.

Check Also

Прекъсване на кармични връзки и баланс с Архангел Михаил

Прекъсване на кармични връзки и баланс с Архангел Михаил 12.12 19.00 ч. Кармични връзки са …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *