Home / World News / Йога, Танци и СПА в Павел Баня, 6 дневна ваканция

Йога, Танци и СПА в Павел Баня, 6 дневна ваканция

11.06-16.06 2017

Елате и се насладете на красотата на българската природа, празнувайте живота и креативността на душата с древни практики, танци и терапии. Отпуснете се напълно, освободете всяко напрежение в топлите минерални води на световно известния курорт Павел Баня. Дайте на сетивата си невероятния вкус на свежа, домашно приготвена и висококачествена вегетарианска традиционна кухня. Това е мястото където да бъдете!
Акценти
Ежедневни йога практики
Научете основни движения от ориенталския танц
Ошо активни медитации
Свободен достъп до сауна, джакузи и външен басейн
Лекции върху йога философията и здравословния начин на живот
Безплатна Юмейхо терапия за всеки участник
Всеки ден здравословни ястия, чай и закуски
Пет нощувки

Настаняване

По време на тази незабравима йога-ваканция, Вие ще бъдете настанени в малки, автентични български къщи в област, заобиколена от планини и дива природа. Пет спокойни, удобни и напълно отделени къщи на два етажа, всяка от които може да ползвате в Имението Бендида Вилидж.

Програма на Йога ритриита
Ще започваме деня си с йога практика, водена от сертифициран йога учител, отдавайки благодарност на божествената същтност във всеки от нас. Сутринта ще продължи със закуска, приготвена от професионален готвач, само от чисти български продукти. След кратка почивка ще се насладите на лекция за здравословния начин на живот, базирана на йога философията, последвана от вкусен обяд.
Следва свободно време, подходящо за релакс в минералната вода, в сауната или в открития басейн. Околността е заобиколена с дива природа, която може да изследвате. В близост, на около 2 километра има конна база, където може да пояздим коне.
Следобед, след почивка с плодове и чай, ще продължим с (ащанга) паур йога клас и ориенталски танци.
Ще завършим деня с медитация- Суфи Въртене, Ошо активна медитация, Тиха медитация или Дълбока водена релаксация– Йога Нидра- всеки ден различна практика. И разбира се няма да пропуснем вечерята. И, ако това не е достатъчно, Тони и Стефани ще се радват да ви изненадат с неочаквани подаръци и дейности.
Програма
8.00 Йога пречистване, преподаване и практика- Джала Нети, Сутра Нети, Кунджал Крия; медитация и пранаяма
8.30- 10.00 Сутрешна Йога Практика- Традиционна Хатха или Терапевтична Йога
10.00 Закуска
10.30 Свободно време и терапии
11.45 Лекция върху Йога Философия и основи на програма за здравословен начин на живот или кръг за споделяне
12.30 Обяд
13.00 Свободно време и терапии
17.00 Ащанга (паур) Йога Клас
чай и плод
18.15 Бели денс клас
19.30 Активна Ошо Медитация, Суфи -дервишка танцова медитация, тиха медитация или Йога Нидра- водена дълбока релаксация
дискусия
20.30 Вечеря

Антония Начева
Антония преподава йога главно в Индия, Дипломи Йога Алианс (САЩ) и от правителството на Индия. Завършва курс по Адвайта Веданта – Институт по Санскрит и Индология- Бомбай. Усуи Рейки мастер. Учител Прана Лечение. Преподавател по Хатха Йога и Философия (също съосновател) в Шивайогапиит, Ришикеш и Дхарамсала. Учител по медитация и философия в тренинги за учители с Пинки Гхангас, шампион по йога на Индия и Азия. Основател на Хималая Ганга Йога Шала. Преподава йога за бременни, терапевтична, хатха, ащанга и йога за деца.

 

 

 

Стефани Чивчибашиева
Стефани започва своя път в ориенталския танц през 2013, като взима редовни класове при своята учителка в Пловдив. Оттогава тя е посетила много фестивали за ориенталски танци в Гърция, България и Сърбия, където е изучавала различни стилове от много международни учители. Юмейхо терапевт второ ниво с диплома от Япония.


Домашна кухня ЕрДинЧе
С 12 години опит в кулинарията. Опитът ми като суши майстор, като готвач във веганска кухня, и най-вече приготвяйки детска кухня, ме научи колко важно е отношение на готвача към храната и процеса на готвене… Важно е храната да е “спокойна”, “напяна” и “радостна“! Така тя носи добри енергия и дава сили… За мен готвенето е философия, изкуство, начин да изразя себе си и специалното си отношение към приятелите, за които приготвям храна! 🙂


Цената включва:
Пълната програма на йога-ваканцията, материали, една Юмейхо терапия,
5 нощувки със закуска, обяд и вечеря,
свободно ползване на плувен басейн, джакузи и сауна

Контакт Антония Начева 0889246606
Стефани 0988722843
yogahimalayaganga@gmail.com
www.yogahimalaya.net

Check Also

Обичам се,обичам те! (многоизмерна медитация)

Обичам се,обичам те! (многоизмерна медитация) Колкото повече се разтваряме за Любовта и себе си и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *