Home / Без категория / Прекъсване на кармични връзки и баланс с Архангел Михаил

Прекъсване на кармични връзки и баланс с Архангел Михаил

Прекъсване на кармични връзки и баланс с Архангел Михаил
12.12 19.00 ч.

Кармични връзки са тези,които са се свързали в минали животи(или в този) с хора и при взаимоотношения ,които не са от любовта и когато не сме били в центъра си.Връзки ,свързани с непреживяни,подтиснати емоции, с неплатени дългове на всякакво ниво,когато сме проявявали претенции към някой,в конфликтни състояния,когато сме имали силни чувства ,страсти,много емоции към някой или мислим за него натрапчиво.
Тези връзки с времето, несъзнателността и натрупването на емоции стават все по-силни, втвърдени и кристализирали, като през тях изтича наша енергия към другите и обратно-от другите към нас тече също.
Тези връзки са обезсилващи .Те пречат да бъде простено и освободено миналото, спомени и партньорства,които са “приключили”,да бъде видяна по-голямата картина и да продължим по пътя си свободни от ненужни тежести.
Медитацията е подходяща след прекъсване на дълги връзки с човек,при раздяла,за премахване на стари кармични връзки с някой,който като че ли ви преследва в мислите ви,а също така и за освобождаване на кармични отношения с любим човек,за да продължите на ново,по-високо ниво.
Ще работим с енергията на арх.Михаил-мощно поле от божествено съзнание,което се грижи за баланса в многоизмерността.
В тази медитация:
Ще поканим на ниво душа човека,с когото желаете да освободите миналото ,кармата,да прекъснете връзките,които ви черпят, да върнете силата си,да разберете нещо важно за вашите отношения и да си простите.
Възможност да приключите напълно взаимодействията си с някой,или да поставите отношенията си на ново,по-високо и фино ниво.
Ще се балансираме.
Цена: 12 лв.
Водеща: Мая Митрева

Check Also

Обичам се,обичам те! (многоизмерна медитация)

Обичам се,обичам те! (многоизмерна медитация) Колкото повече се разтваряме за Любовта и себе си и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *