Home / Събития / Контактна импровизация с Питър Пан- 28.10–вторник 18.30

Контактна импровизация с Питър Пан- 28.10–вторник 18.30

NSS-Underscore-Raisa-Kyllik

Kонтактна импровизация с Питър Пан
Вторник 28-ми Октомври 18.30 ч.
Христо Смирненски 52а
Вход дарение
Искали ли сте някога да откриете танц, който да танцувате така, сякаш никой не ви вижда, от сърце, с невероятна свобода, която да извира от всяка клетка на тялото ви. Търсили ли сте спорт, който да прави тялото ви ловко и силно, без да го изтощава? Мислите ли, че е възможно да има такава практика, която да успокоява ума подобно на медитация, да прави тялото здраво и да отпуска мускулите, както йога, да освобождава от вътрешни бариери също като психотерапия? Ако питате дали има пространство, където хората могат да са такива, каквито са – искрени и отворени като деца. Пространство, където можем да усетим и разберем друг човек, дори напълно непознат… без думи, но дотолкова добре, че да можем да се движим и взаимодействаме в пълна хармония и баланс..?
Отговорът е – ДА, има такъв танц, спорт, метод, практика, има такова пространство. Казва се КОНТАКТНА ИМПРОВИЗАЦИЯ и всеки може да се занимава с това.
Какво е контактната импровизация – танц, изкуство, спорт, медитация, терапия, метод за самоусъвършенстване, начин на общуване, акробатика, бойно изкуство?
Всичко това заедно … или и още нещо?
Текст Наташа Георгиева- преподавател контактна ипровизация
Питър Пан пътува из цялата Земя, Мексико, Латинска , Америка, Европа Израел за да събира знанието на света и да вкусва и преживява живота в пълнота със сърцето си.
Изучава танци и контактна имровицазия в щкола в Израел

Check Also

Наследството на Индия, Йога и медитация

17.02- 05.03 2019 ЙОГА и МЕДИТАЦИЯ – НАСЛЕДСТВОТО НА ИНДИЯ For English visit https://india-online.eu/2018/11/19/yoga-meditation-and-india-inheritance/ Хайде с …