Home / Практики / Контактна Имровизация с Питър Пан- Петък 16.1 18.30

Контактна Имровизация с Питър Пан- Петък 16.1 18.30

Kонтактна импровизация с Питър Пан

Петък  16 Януари 18.30 ч.

Христо Смирненски 52а
0988363540
Вход дарение
Искали ли сте някога да откриете танц, който да танцувате така, сякаш никой не ви вижда, от сърце, с невероятна свобода, която да извира от всяка клетка на тялото ви. Търсили ли сте спорт, който да прави тялото ви ловко и силно, без да го изтощава? Мислите ли, че е възможно да има такава практика, която да успокоява ума подобно на медитация, да прави тялото здраво и да отпуска мускулите, както йога, да освобождава от вътрешни бариери също като психотерапия? Ако питате дали има пространство, където хората могат да са такива, каквито са – искрени и отворени като деца. Пространство, където можем да усетим и разберем друг човек, дори напълно непознат… без думи, но дотолкова добре, че да можем да се движим и взаимодействаме в пълна хармония и баланс..?
Отговорът е – ДА, има такъв танц, спорт, метод, практика, има такова пространство. Казва се КОНТАКТНА ИМПРОВИЗАЦИЯ и всеки може да се занимава с това.
Какво е контактната импровизация – танц, изкуство, спорт, медитация, терапия, метод за самоусъвършенстване, начин на общуване, акробатика, бойно изкуство?
Всичко това заедно … или и още нещо?
Текст Наташа Георгиева- преподавател контактна ипровизация
Питър Пан пътува из цялата Земя, Мексико, Латинска , Америка, Европа Израел за да събира знанието на света и да вкусва и преживява живота в пълнота със сърцето си.
Изучава танци и контактна имровицазия в щкола в Израел
contact

Check Also

Наследството на Индия, Йога и медитация

17.02- 05.03 2019 ЙОГА и МЕДИТАЦИЯ – НАСЛЕДСТВОТО НА ИНДИЯ For English visit https://india-online.eu/2018/11/19/yoga-meditation-and-india-inheritance/ Хайде с …