Home / Практики / ЙОГА ЗА ТЕБ

ЙОГА ЗА ТЕБ

Всеки Вторник 18.00
За повече информация: 0889246606
Енергизираща хатха йога, ориентирана към моментните възможности на всеки един от учениците. Предназначена е както за начинаещи, така и за по-напреднали, с индивидуален подход към конкретния практикуващ. Акцентът пада върху движението на енергийния поток и поставянето на органи и системи под контрола на съзнанието. Включва динамични и статични пози, двигателни секвенции, дихателни упражнения за управление на жизнената енергия, техники за повдигане на тонуса, за релаксиране на нервната система и тялото, за постигане на вътрешен покой и радост от съществуването. Взаимно проникване между външна форма и фина вътрешна работа, между ин и ян, мекота и твърдост, покой и движение, отпускане и устрем. На познатите йога-асани е направен малко по-различен прочит, вдъхновен от китайската традиция за развиване на вътрешната сила у човека. Заедно със здравина, гъвкавост и разтегнатост на тялото постигаме висока степен на координация, фокусираност, равновесие – външно и вътрешно, защото йога не е просто физическа форма, тя е състояние на духа – хармония, баланс , контрол върху енергийния поток и пълно осъзнаване на нашата свързаност с Цялото.
Това е моята ЙОГА ЗА ТЕБ.
Водещ: Снежи
(на снимката)
За Снежи:
Заниманията с йога преместиха битието ми в една друга от всичките възможни паралелни реалности, каквито всеки човек има. Престанах да отлагам за следващ живот неща, за които усещам, че ми е бил даден потенциал в това мое съществуване – тук и сега. И най-вече желая да споделям и с другите това, което открих за себе си и което прави всеки един мой ден фантастично изживян.
И за цялото това щастие отправям благодарност към всичките си учители, които са наистина изключителни.
07267941-удан
  0607715707267915-ado mukha07267932-шпагат, тяло напред, сгъат крак

Check Also

Наследството на Индия, Йога и медитация

17.02- 05.03 2019 ЙОГА и МЕДИТАЦИЯ – НАСЛЕДСТВОТО НА ИНДИЯ For English visit https://india-online.eu/2018/11/19/yoga-meditation-and-india-inheritance/ Хайде с …