Home / Без категория / Терапевтична йога в Хималая

Терапевтична йога в Хималая

Терепевтична йога“ е адаптиранa йога практика за хора след травматични състояния, операции, нарушения в опорно-двигателния апарат, както и за всички, които искат да научат повече за правилното изпълнение на позите и да се предпазят от такива. Предотвратяването е най-доброто лечение и именно тук йога терапията може да ни даде добра основа, за това какво е тялото ни и как да си служим с него в ежедневието. Практиката е особено подходящa за:

-хора, които имат проблеми с опорно-двигателния апарат, с менструалния цикъл, дихателните органи, стомашно-чревния тракт и кръвното налягане.
-хора, на които са забранени друг вид спортове;
-хора с наднормено тегло.
-хора със стресирано ежедневие или страдащи от безсъние.

Упражненията са подходящи и за хора които се занимават с йога в домашни условия и желаят да коригират асаните с цел да достигнат до тяхната максимална полза и да осъзнаят действителния ефект от позите на физическо и психическо ниво.

-Подобрява стойката
-Облекчава болките в гърба
-Нормализира храносмилането и кръвното налягане.
-Укрепва органите и засилва имунната система.

Индивидуани сесии записване
0889246606
За водещата :

Антония Иванова Антар Амрита 500 ч YAI сертификат
Занимава се с Йога от 15 години и преподава активно повече от 10 години. Учи Йога главно в Индия. Има Диплома от Правителството на Индия и Йога Алианс(САЩ) Завършва Адвайтеа Веданта Курс в Чинмая Мисия, Институт по санскрит и Индология- Мумбай. Хатха Йога учител и учител по философия на курсове за учители в Шива Йога Пиит, Ришикеши Дхарамсала. Учител по медитация и Философия на Курсове за учители с Пинки Гхангас, шампион по йога на Индия и Азия. Основател на Хималая Ганга Йога.

Check Also

ЙОГА Ваканция, Пирин

For Engish scroll down :22-26.05 Това са 5 дни, посветени на Йога практика и медитация …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.